Ainutlaatuinen, patentoitu ratkaisu rakennusaikaiseen tilasuojaukseen.

Uudelleen käytettävän ja integroitavan DS-suojausjärjestelmän avulla voitte toteuttaa rakennuskohteenne tarpeista lähtevän tilasuojausratkaisun, nopeasti, kustannustehokkaasti ja luontoa säästäen.

AJANSÄÄSTÖÄ RAKENNUSPAIKALLE
Suojausjärjestelmä voidaan pystyttää rakennuspaikalla nopeasti ilman erillisiä työkaluja ja sen uudelleen sijoittamiseen tai siirtoon kuluu huomattavasti vähemmän aikaa perinteisiin suojaustapoihin verrattuna. Lisäksi täysin saumaton ja kohteen edellytysten mukaan integroitavissa oleva järjestelmä ma

hdollistaa usean, toisistaan eristetyn työalueen samanaikaisen toteutuksen. Jolloin kohteiden erilliset työvaiheet voidaan toteuttaa toisistaan riippumatta.
Tämä tarkoittaa merkittävää ajansäästöä rakennuspaikalla ja varmistaa osaltaan projektien valmistumisen aikataulun mukaisesti.

KUSTANNUSTEHOKAS

Ylivertaista kustannustehokkuutta. DS-järjestelmää käyttämällä saavutetaan taloudellista resurssitehokkuutta koko prosessin logistiikan osalta. Eristyksen toteutus on nopeaa ja vaivatonta, onnistuu haastavaankin tilaan eikä lopputuloksena synny muovi-tai puujätettä. Järjestelmä on yhteensopiva tiukimpien ympäristö-, terveys- ja turvallisuusstandardien kanssa.
DS-järjestelmä muodostuu saumattomasti toisiinsa integroituvista seinä- ja ovielementeistä, jotka ovat läpinäkyviä, kompakteja, UV-suojattuja sekä tulen- ja iskunkestäviä. Elementtien korkeutta voidaan säätää eikä niiden asennukseen tarvita erillisiä työkaluja.
DS-järjestelmä on ainutlaatuinen, innovatiivinen ja sen avulla rakennuskohteesta saadaan toimivampi, turvallisempi ja vähemmän ympäristöä kuormittava.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN
CLEANTECH - Parempaa tulevaisuutta. Uudelleen käytettävä DS-järjestelmä poistaa käytöstä kertakäyttöisiä muovisia rakennusmateriaaleja ja paksua lämpölasia vastaava eristysarvo säästää energiaa kohteen lämmitystä ja jäähdytystä tehostamalla.

Lisävarusteinä suojausjärjestelmään on saatavana mm:
-valaistus
-lämmitys
-alipaineistus / pölyhallinta

Ota yhteyttä ja kysy lisää!